اختصاصی هنر و معماری آبگینه : در سال ۲۰۱۸ میلادی، رستوران های زنجیره ای McDonald ، شعبه ی جدید و متفاوت خود را در ترمینال شماره یک فرودگاه سیدنی کشور استرالیا به بهره بردای رساند! اما شاید این سوال پیش آید که چرا متفاوت؟
در پاسخ بایستی گفت طراحی این رستوران به نحوی می باشد که فضای آشپزخانه در سطحی بالاتر واقع شده است و سفارشات مشتریان از طریق یک جعبه نقاله ی شیشه ای به رنگ زرد که ” آشپزخانه ای در آسمان ” نامیده می شود ، به آن ها تحویل داده می شود! تجربه ای جدید و متفاوت. استودیوی معماران Landini که مسئولیت طراحی و اجرای این پروژه را بر عهده داشته است، بر این باور است ” آشپزخانه ای در آسمان ” می تواند تجربه ای به یادماندنی برای مشتری باشد.
Mark Landini ، مدیر خلاقیت استودیوی معماران Landini می گوید:
” ما در طراحی این پروژه، با محدویت فضا مواجه بودیم. اما در نهایت توانستیم این مسئله را به صورت دیگری حل کنیم. قرار دادن فضای آشپزخانه بر بالای پیشخوان و ایجاد یک حساسیت بصری! ما به دنبال ترکیب خلاق فرآیند سفارش گیری و تحویل آن به مشتریان بودیم! اتفاقی که در نهایت سبب تولد یک ایده ی تحویل منحصر به فرد شد.
ما در تلاش بودیم تا مضمونی جدید را در کالبد این شعبه بیان کنیم. “
سیستم سفارش گیری الکترونیکی ، محل جانمایی فضای آشپزخانه و همچنین تحویل سفارش به صورت عمودی، همه و همه تجربه ای ایده آل را در کنار یکدیگر خلق کرده اند.
در انتها شاید بد نباشد که بدانید براساس اعلام Josh Bannister ، مدیر ارشد توسعه رستوران های زنجیره ای McDonald در کشور استرالیا عکس های این رستوران به دلیل ایده ی طراحی خود، چیزی در حدود ده ماه جزو پرازدیدترین های فضای مجازی در کشور استرالیا بوده است!
McDonald’s Sky Kitchen, Sydney
create an iconic, memorable customer experience, like nothing seen before.
Photography by Trevor Mein
Awards:
۲۰۱۸ Driven x Design Sydney ; Gold Winner Hospitality on the Go
۲۰۱۸ IDEA Awards ; Shortlisted, Best Hospitality
۲۰۱۹ Eat Drink Design Awards ; Shortlisted, Best Restaurant Design
۲۰۲۰ Frame Awards ; Longlisted, Best Restaurant
۲۰۲۰ Frame Awards ; Social Media Award, Restaurant of the Year
۲۰۲۰ IDEA-Tops China ; Winner, Best Interior Dining-Space
منبع: