آنوپاما کوندو برنده جایزه RIBA Charles Jencks در سال ۲۰۲۱

اختصاصی هنر و معماری آبگینه : بنیاد چارلز جنکس (The Charles Jencks Foundation) در همکاری با ریبا | RIBA (موسسه سلطنتی معماران بریتانیایی)، جایزه RIBA Charles Jencks را در سال ۲۰۲۱ میلادی به آنوپاما کوندو (Anupama Kundoo) معمار هندی اهدا کرد! آنوپاما کوندو (Anupama Kundoo)، شانزدهمین برنده جایزه RIBA Charles Jencks و دومین برنده هندی این جایزه پس از چارلز کوریا (Charles Correa) در سال ۲۰۰۹ میلادی می باشد؛ این جایزه جهانی به معمارانی تعلق می گیرد که سهم عمده و تاثیرگذاری در تئوری و عمل معماری داشته اند. از برندگان سال های گذشته ی این جایزه بین المللی می توان به الخاندرو آراونا (Alejandro Aravena) معمار شیلیایی، هرتزوگ و دمورن (Herzog & de Meuron) معماران سوئیسی، رم کولهاس (Rem Koolhaas) معمار هلندی و… اشاره کرد.

آنوپاما کوندو | Anupama Kundoo

هیات داوران جایزه RIBA Charles Jencks در سال ۲۰۲۱ میلادی متشکل از سیمون آلفورد (Simon Allford) معمار بریتانیایی و مدیر ریبا | RIBA، ادوین هیتکوت (Edwin Heathcote) معمار انگلیسی و منتقد، آدریان لاهود (Adrian Lahoud) معمار، طراح شهری و محقق، لیلی جنکس (Lily Jencks) معمار و بنیانگذار بنیاد چارلز جنکس (The Charles Jencks Foundation) و بندتا تالیابو (Benedetta Tagliabue) معمار و برنده جایزه RIBA Charles Jencks در سال ۲۰۱۳ میلادی بود.

ادوین هیتکوت (Edwin Heathcote) معمار انگلیسی و منتقد درباره آنوپاما کوندو (Anupama Kundoo) و کارهای وی می گوید:

” معماری او زیبا، سازگار با محیط زیست و همیشه جذاب است! پروژه ها و تفکرات او پُلی بوده است میان تحقیقات دانشگاهی در اروپا و جنوب آسیا. “

آنوپاما کوندو (Anupama Kundoo) که در حال حاضر در شهر برلین کشور آلمان مستقر می باشد، معماری را در شهر بمبئی کشور هند آموزش دیده است. او پس از فارغ التحصیلی در سال ۱۹۸۹ میلادی به دهکده شهری اوروویل (Auroville) در جنوب هند نقل مکان کرد و در آنجا به بررسی بر روی طراحی خانه ها و ساختمان های فرهنگی بر پایه بهره گیری از مصالح بومی و روش های ساخت پایدار پرداخت. او در ادامه به تدریس در مدرسه طراحی پارسونز در نیویورک (Parsons School of Design in New York)، دانشگاه ییل (Yale University) در شهر نیوهیون ایالت کنتیکت ایالات متحده آمریکا، دانشگاه کوئینزلند (University of Queensland) در استرالیا و… پرداخت.

خانه دیوار (Wall House) واقع در دهکده شهری اوروویل

آنوپاما کوندو (Anupama Kundoo) در مصاحبه ای می گوید:

” تمام تلاش من بر پیاده سازی این موضوع استوار بوده است که ایده ها و روند طراحی یک پروژه بایستی فراتر از تفکر معماری رایج باشد! تفکر صحیح بایستی اینگونه باشد که علاوه بر توجه به استانداردها و ضوابط، موضوعات مرتبط با علوم مواد و متریال ها و همچنین اقتصاد را در بر گیرد… “

مرکز نگهداری و مراقبت از کودکان شارانا در شهر پوندیچری

از جمله پروژه های آنوپاما کوندو می توان به ویلای خانوادگی در شهر پونا (Pune)، پروژه خانه دیوار (Wall House) در دهکده شهری اوروویل (Auroville)، مرکز نگهداری و مراقبت از کودکان شارانا (Sharana Daycare Facility) در شهر پوندیچری (Pondicherry) و… اشاره کرد.

 

معمار | معمار محتوا

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *