طراحی کافی شاپ KOI در ویتنام

طراحی کافی شاپ KOI در ویتنام

معماران: Farming Architects

موقعیت: هانوی (پایتخت کشور ویتنام و همچنین دومین شهر بزرگ این کشور)، ویتنام

سرپرست معماران: An Viet Dung, AnThanh Nhan, Pham Ngoc Linh, Andrea Scalco

مساحت: ۸۸ مترمربع

سال ساخت: ۲۰۱۷

عکاس: Nguyen Thai Thach

سازندگان: An Viet Dung, AnThanh Nhan, Pham Ngoc Linh, Andrea Scalco

(شرح این متن توسط معماران طرح تهیه شده است)

هدف از ساختن این بنا، ایحاد یک فضای کافه مانند بود که توسط آکواریوم KOI ساخته و ترکیب شده است؛ KOI نوعی از ماهی است که به عنوان ماهی ملی مردم ژاپن نیز معروف است! این بنا شامل ۳ طبقه است که همراه با باغ جلویی دارای مساحتی حدود ۸۸ متر مربع است. از احتیاجات و الزامات پروژه، طراحی سازه ای فلزی بود که به آسانی قابل نصب و برچیدن باشد.

طراحی کافی شاپ KOI در ویتنام

طراحی کافی شاپ KOI در ویتنام

طراحی کافی شاپ KOI در ویتنام

تمامی قسمت های داخلی از سقف ها تا مبلمان، از پالت های چوبی ساخته شده اند که از قبل در دسترس صاحب کافه بوده و دوباره مورد استفاده قرار گرفته اند. فضای کافی شاپ KOI به واسطه استفاده تایل های قدیمی دوجداره Batrang برای نمای ساختمان باعث یک تصور مثبت اولیه شده است، سقف بنا شبیه لایه ای غشایی است که باعث جلب توجه ساختمان می شود که این جلب توجه به واسطه ایجاد تفاوت در هر وجه ساختمان است که تمامی سطح نما را پوشش می دهد و آن را شاخص می نماید.

طراحی کافی شاپ KOI در ویتنام

طراحی کافی شاپ KOI در ویتنام

طراحی کافی شاپ KOI در ویتنام

طراحی کافی شاپ KOI در ویتنام

ترجمه و نگارش: شقایق مدحی (Shaghayegh Madhi)

گروه تحریریه هنر و معماری آّبگینه

منبع:

Archdaily.com

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *