اختصاصی هنر و معماری آبگینه : کوروش صالحی و محمد غفاری، دو معمار ایرانی به عنوان داوران جایزه بین المللی BLT در سال ۲۰۲۴ میلادی انتخاب شدند!
کوروش صالحی، نقاش، معمار و شهرساز ایرانی-بریتانیایی (مقیم امارات متحده عربی) و با بیش از ۲۵ سال تجربه بینالمللی به عنوان مدیر طراحی در استودیو طراحی و معماری اِلدبلیوکِی+همکاران مشغول به فعالیت است. او به عنوان یک طراح شهری و با پروژههایی در بریتانیا ، آسیا و خاورمیانه ، فرآیند برنامهریزی بزرگ مقیاس و طراحی افق شهری پروژهی جزیره قطیفان (به عنوان اولین جزیره سرگرمی در قطر) در دوحه را رهبری کرده است و رهبر تیم تدوین دستورالعملهای طراحی معماری برای شهر شارجه در کشور امارات متحده عربی بوده است.
اِلدبلیوکِی+همکاران به عنوان یک استودیو معماری و طراحی پیشرو، ریشه در هنگکنگ دارد. این استودیو با دارا بودن ۱۱ دفتر فعال در جهان، طیف گستردهای از خدمات شامل معماری، برنامهریزی و طراحی شهری، طراحی فضای داخلی، #طراحی_منظر، حفاظت از میراث، مدلسازی اطلاعات ساختمان و… را ارائه میدهد.
همچنین محمد غفاری، معمار و طراح ایرانی و همچنین عضو انجمن مفاخر ایران نیز آثار هنری خود را با یک نمایشگاه در روسیه آغاز نمود و تاکنون نزدیک به ۴۰ نمایشگاه داخلی و خارجی در لندن ، دبی، ارمنستان ، روسیه و شارجه امارات داشته است. محمد غفاری با ۹ سال تجربه در شاخههایی همچون معماری، طراحی و مد، حضور قابل توجهی در فعالیتهای بینرشتهای داشته است؛ او به عنوان محقق و دبیر تحریریه نیز با مجله ویلا همکاری داشته است. از جمله پروژههای وی در کشورهای ایران، ترکیه و سوئد میتوان به طراحی داخلی گالری زهرونی (تهران، ایران) اشاره کرد.
جایزه بینالمللی BLT به عنوان رقابتی سالانه با هدف شناساندن، تقدیر و قدردانی از متخصصانی که در زمینهی تحقق پروژههای برجسته معماری در سطح جهان مشارکت دارند، پایه گذاری شده است.
از جمله برندگان این جایزه بینالمللی در سال ۲۰۲۳ میلادی میتوان به پروژه هاوس بالما اثر کنگو کوما و همکاران در کشور سوئیس، پروژه ساختمان پنس یونیون در دانشگاه واشنگتن شرقی اثر استودیو معماری آمریکایی پرکینزاَندویل، پروژه پاویون کشور برزیل در اکسپو ۲۰۲۵ اوزاکا اثر استودیو معماری برزیلی اِمکِی۲۷ (معمار مسئول: مارسیو کوگان) و همچنین مرکز رسانهای تورنتو اثراستودیو طراحی کالبد (معمار مسئول: محمد رحیمیزاده) اشاره کرد.
لازم به یادآوری است سال ۲۰۲۱ میلادی بود که سارا جزایری و سام طهرانچی نیز در هیئت داوران این جایزه بینالمللی حضور داشتند.